Treball en equip. Treball ben fet: Som Valencians presenta llistes per Alacant, Castello i Valencia


El valencianisme pot estar content I satisfet. Som Valencians ha presentat llistes al Congrés per Alacant, Valencia i Castello. Tots els que viuen i treballen des de San Rafael del Riu fins a Oriola, des de Contreras fins al Cabanyal, des del Senia al Segura van a poder votar valencianisme. Som Valencians no ha oblidat a ningu. Per aixo estem treballant per a vertebrar tot el territori, i implantar-mos en tots els racons de la nostra autonomia. Hem treballat poble a poble, ciutat a ciutat per a que TOTS estiguen representats.

El nostre valencianisme no es tanca ni en un barri de Valencia capital, ni en un poble, ni tampoc en la provincia de Valencia. Som un partit obert i tolerant. Som un partit que te les portes obertes per a tots, i treballem incansablement per a ser cada dia un poquet millors. Tots podem formar part de Som Valencians, i treballar colze a colze én persones importants que ya estàn dins del nostre proyecte.

Som exigents, i es demana a tots els militants i simpatisants de Som Valencians que treballen, dins de les seues possibilitats en trasladar un mensage positiu, humilt, obert i conciliador del valencianisme. Volem fer coses noves, construint, ser un equip, treballar coordinats, i participar en la vida politica i social valenciana. Volem ser un partit de govern.

Creguem firmement que estes son les nostres eleccions. Les eleccions del 20 de decembre de 2015. En les eleccions del 20 de decembre tots els valencians de Castello, Alacant i Valencia tenim que estar representants en el Congrés dels Diputats de Madrit. En esta llegislatura cap partit centraliste tindrà majoria absoluta. Cap. I es fonamental tindre un grup valencià dins del Congrés dels Diputats per a ser la veu dels valencians en Espanya, ahi a on es decidixen coses importants encara.

En els proxims anys, es van a debatre els Pressuposts Generals de l´Estat, a on els valencians sempre estem marginats (en canvi som els primers en pagar imposts), i tambe es va a debatre canvis en la Constitucio i un nou model de financacio autonomica. ¿Anem a deixar en mans d´atres el nostre futur?

No tindre un partit netament valencià en les institucions mos ha costat molts diners als valencians, i el deute historic del Govern Central en els valencians creix dia a dia. Minut a minut. Concretament 11.500 euros per minut.

Sabem que els diputats “valencians” de partits nacionals que eixen triats per Valencia, Castello o Alacant no defenen els interessos valencians. Defenen els interessos dels partits que els trien com a candidats, i els interessos del poder politic i economic de Madrit i Catalunya. Un diputat valencià sempre fara mes que 15 diputats del PP, PSOE o Ciutadans. Maxima ara, que en Madrit no n´hi hauràn majories absolutes en el Congrés.

El moment es ARA. Ara es quan mos juguem el futur. Som Valencians es un proyecte solit, preparat i consolidat, i anem a per totes. Tambe es cert, que despuix de les eleccions generals de 20 de decembre serem mes forts i estarem mes units. Pero ni esperem, ni anem a pospondre per a “les proximes eleccions”. D´aixo res. El moment es YA. Perque YA som una realitat.

Comentarios

Imagen de Anónimo

Imagen de Anónimo

Perquè si sou valencians, hi ha faltes d'ortografia?

+1
0
-1
Imagen de Anónimo

ciutat a ciutat per a que TOTS estiguen representats. PERQUÈ

+1
0
-1
Imagen de Anónimo

el mos .......

+1
0
-1

Añadir nuevo comentario