Accio Nacionalista Valenciana acusa a Artur Mas de fer imperialisme catala


Accio Nacionalista Valenciana ha denunciat per mig d'un comunicat que Artur Mas està fent imperialisme catala i recomana al president de la GenCat que deixe de provocar als valencians i  que respecte la sobirania valenciana, politica i cultural.

Segons ACNV: "No podem permetre, com nacionalistes valencians que som, que la nostra patria aparega en la fulla de ruta de ERC i CiU com una regio dels Països Catalans, ni que Artur Mas i el seu partit es dediquen a bloquejar sistematicament en el Congres, en l´ajuda necessaria del PP i del PSOE, les infraestructures valencianes basiques."

Ademés ha afegit que "Artur Mas ha d'entendre que Valencia es una antiga nacio europea i un regne secular, te una llengua propia, la valenciana i una cultura reconeguda en Europa des de que Joanot Martorell escrigue el Tirant lo Blanch "en vulgar valenciana, per ço que la nacio don yo so natural se puxa alegrar"."

Accio Nacionalista Valenciana  ha anunciat que treballarà pel benestar dels ciutadans valencians, i per aixo, mai renunciarà a tindre un Concert Fiscal, pel qual, els imposts dels valencians siguen recaudats per una facenda foral propia, sense que Madrit (com en el model fiscal actual) o Barcelona (en el model fiscal que te en ment Artur Mas) tinguen autoritat fiscal sobre els valencians.

Comentarios

Imagen de paco che

Aixo es lo que posen els catalans en la ACL de valencia molta butifarra

+1
0
-1
Imagen de Anónimo

Valenciaaa es la tierra de las flores.... Cuanta parida!

+1
-1
-1
Imagen de Miquel Real

Valencians aci teniu els "fantasmes" que anys arrere els valencianistes denunciavem. Els catalans no poden llançar el seu preyecte independentiste sense contar en els valencians. Nos volen com a regio catalana. Nos necessiten per a omplir els buits que tenen. Sense Valencia no tenen sigle d'or de lliteratura. Sense Valencia se quedarien inclus sense els "seus" castellets. Ya reclamen que el seu plat nacional es la paella. Qualsevol dia diran que les falles son la seua festa. Ya diuen que la seu de Valencia es una mostra d'art gotic catala... Estes si que son parides, i lo pijor, es que ho ensenyen en les escoles com si fora veritat. Tot gracies a la colaboracio d'un grapat d'acomplexats que no son una atra cosa sino regionalistes catalans... (¿o tal volta son regionalistes castellans? perque a totes estes l'escrit està en castellà) .

 

+1
+1
-1
Imagen de Miguel

Arturet fill d´una mona...

+1
0
-1

Añadir nuevo comentario